Home
Wie zijn wij
In the spotlight
Even voorstellen
In Memoriam
Laatste nieuws
Agenda
Historie
Fotoalbum
Uit de oude doos
60-jarig bestaan
65-jarig bestaan
Bestuur
Voorstelling boeken
Lid worden/donateur
Adverteerders
Privacy Policy

 


  LAATSTE NIEUWS

 

VOORSTELLINGEN MEI 2021 GROOT SUCCES ... 

Op 21, 22, 28 en 29 mei 2021 stonden wij voor het eerst op de planken in theater Pantalone in Ijsselstein. Met de klucht Bruidzilla van Henk Roede kon het publiek weer genieten van doldwaze verwikkelingen. Ook deze uitvoering mag als "zeer geslaagd" de boeken in! We zaten allemaal, stuk voor stuk, goed in onze rol. En ook achter de schermen was alles tot in de puntjes verzorgd en liep het op rolletjes. Wij zijn trots dat wij met onze kleine vereniging groots uit kunnen pakken!  

 

 

HOERA, WE KUNNEN TOCH SPELEN! ...

Helaas konden onze voorstellingen in januari 2022 niet doorgaan in verband met de Corona-pandemie. Op een later tijdstip spelen in theater De Kom in Nieuwegein was helaas ook niet mogelijk. Gelukkig hebben wij de oplossing gevonden in Ijsselstein, en wel in theater Pantalone. 

Wij zullen ons toneelstuk Bruidzilla gaan spelen op 21,22,28 en 29 mei 2022. Wil je ook komen kijken? Stuur dan even een mailtje naar dedorpsspelers@yahoo.nl 

 

EEN TIPJE VAN DE SLUIER ... 

Linda zit al tijdens te wachten op een huwelijksaanzoek van Cor. Van Cor hoeft het allemaal niet zo. Hij vindt het wel best zo als het leven nu gaat. Maar Linda heeft van jongs af al hele plannen gemaakt van hoe die ene speciale dag er uit moet zijn. En dat is groots, romantisch en vooral perfect!

Als dan uiteindelijk Cor haar toch ten huwelijk vraagt, gaan meteen ook alle remmen los. Linda leeft zich helemaal uit op het plannen van de bruiloft en niets of niemand zal haar hierin een strobreed in de weg leggen. Echter lopen haar eisen wel flink in de papieren en is daar wel geld voor? Familie, vrienden en naaste buren weten dat je een vrouw als Linda vooral niet moet teleurstellen. Heel wat creativiteit moet worden aangewend om Linda toch die fantastische dag te bezorgen. De plannen zijn goed, maar niets gaat zo als gepland ...

 

ER IS EEN NIEUW TONEELSTUK IN DE MAAK! ... 

Na een hele lange periode van afwezigheid zijn wij ontzettend blij om ons nieuwe toneelstuk bekend te maken. De repetities zijn inmiddels in volle gang en wij hopen in januari 2022 weer op de planken te staan. Deze keer wederom een doldwaze klucht in drie bedrijven van de hand van Henk Roede. BRUIDZILLA! En waar dit stuk over gaat laat zich raden!!

 


Top

toneelvereniging de Dorpsspelers 2020