Home
Wie zijn wij
In the spotlight
Even voorstellen
In Memoriam
Laatste nieuws
Agenda
Historie
Fotoalbum
Uit de oude doos
60-jarig bestaan
65-jarig bestaan
Bestuur
Voorstelling boeken
Lid worden/donateur
Bezoek St. Nicolaas
Adverteerders
Privacy Policy

 


  LAATSTE NIEUWS

 

VOORSTELLINGEN JANUARI 2020 GROOT SUCCES ... 

11,12,18 en 19 januari 2020 stonden wij weer in theater de Kom, met een hilarische klucht van Henk Roede. Het publiek kon weer genieten van doldwaze verwikkelingen. Deze uitvoering mag als "zeer geslaagd" de boeken in! We zaten allemaal, stuk voor stuk, goed in onze rol. En ook achter de schermen was alles tot in de puntjes verzorgd, en liep het op rolletjes. Wij zijn trots dat wij met onze kleine vereniging groots uit kunnen pakken! 

 

Huldiging Jan Spronk en Jan de Leeuw ...

Tijdens het feest ter ere van ons 65-jarig bestaan in november 2019 kregen Jan Spronk en Jan de Leeuw een bronzen beeldje uitgereikt.

 

En de titel van ons nieuwe toneelstuk is ... 

Extra hulp op de eerste hulp! ... 

Een klucht in drie bedrijven, geschreven door Henk Roede. 

Binnenkort meer! ...

 

Samenloop voor hoop 01 en 02 juni 2019 ...

Met Samenloop voor Hoop Nieuwegein gaan wij 24 uur wandelen voor KWF Kankerbestrijding. 

De Samenloop voor Hoop is een fondsenwervend evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Samen met ons team "Dorpsspelers and Friends, samen één" staan wij met lotgenoten stil bij kanker en vieren wij het leven! 

Tijdens de loop zijn er optredens en activiteiten voor kinderen, is er een braderie, zijn er verschillende ceremonies en allerlei acties waardoor we op bijzondere wijze geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Sponsor jij ons team, en dus het KWF? Op onze facebookpagina vind je een link die je kunt aanklikken om te doneren. Wij zeggen; DOEN!

Alvast heel veel dank ...

 

  

Jubilarissen Jan Spronk en Jan de Leeuw ... 

Na onze voorstelling op 12 januari 2019 werden Jan Spronk en Jan de Leeuw extra in het zonnetje gezet. Beide kanjers zijn respectievelijk 65 jaar en 50 jaar actief lid van onze vereniging! 

Voor een volle zaal kregen zij van de leden een prachtige karikatuur. Later dit jaar zullen zij nog een bronzen beeldje mogen ontvangen, welke vervaardigd gaat worden door Dinie Versteeg.    

 

 

 


Top

toneelvereniging de Dorpsspelers 2020