Home
Wie zijn wij
In the spotlight
Even voorstellen
In Memoriam
Laatste nieuws
Agenda
Historie
Fotoalbum
Impressie 2019
60-jarig bestaan
Bestuur
Voorstelling boeken
Lid worden/donateur
Bezoek St. Nicolaas
Adverteerders
Privacy Policy

 


  LAATSTE NIEUWS

 

Samenloop voor hoop 01 en 02 juni 2019 ...

Met Samenloop voor Hoop Nieuwegein gaan wij 24 uur wandelen voor KWF Kankerbestrijding. 

De Samenloop voor Hoop is een fondsenwervend evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Samen met ons team "Dorpsspelers and Friends, samen één" staan wij met lotgenoten stil bij kanker en vieren wij het leven! 

Tijdens de loop zijn er optredens en activiteiten voor kinderen, is er een braderie, zijn er verschillende ceremonies en allerlei acties waardoor we op bijzondere wijze geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Sponsor jij ons team, en dus het KWF? Op onze facebookpagina vind je een link die je kunt aanklikken om te doneren. Wij zeggen; DOEN!

Alvast heel veel dank ...

 

  

Jubilarissen Jan Spronk en Jan de Leeuw ... 

Na onze voorstelling op 12 januari 2019 werden Jan Spronk en Jan de Leeuw extra in het zonnetje gezet. Beide kanjers zijn respectievelijk 65 jaar en 50 jaar actief lid van onze vereniging! 

Voor een volle zaal kregen zij van de leden een prachtige karikatuur. Later dit jaar zullen zij nog een bronzen beeldje mogen ontvangen, welke vervaardigd gaat worden door Dinie Versteeg.    

 

 

 

 

Voorstellingen januari 2019 ...

 

Het zit er weer op! Onze voorstelling Familiediner, geschreven door onze eigen Anne Terwisscha!

Vier voorstellingen hebben we gespeeld en wat ging het geweldig! Deze uitvoering mag als "zeer geslaagd" de boeken in. We zaten allemaal, stuk voor stuk, goed in onze rol en de assistentie achter de schermen was ook helemaal top! Alles was tot in de puntjes perfect geregeld. Wij zijn trots! 


Rolverderling Familiediner ...

Gerard, eigenaar van de Hongerige Olifant, Anne Terwisscha

Coby, vrouw van Gerard, Nicole Verbeek 

Johan, broer van Gerard, Hans Geurts

Fleur, vrouw van Johan, Natascha Kraaijmaat 

Jean-Paul, zoon van Johan en Fleur, Elko Langhout

Oma, moeder van Gerard en Johan, Mieke Spits 

Ellen, serveerster, Inge van Rooijen 

Van Geus, controleur VWA, Ron van Rooijen 

 

Waar gaat ons nieuwe stuk over? ... 

Jean-Paul heeft nog nooit zijn oom en tante gezien, omdat zijn ouders ruzie met hen hebben. Hij besluit dat het tijd is om het verleden te vergeten en met een schone lei te beginnen. De familie moet maar weer eens gezamenlijk dineren! 

Met wat list en bedrog lukt het om iedereen rond de tafel te krijgen, maar dan begint de ellende pas. Oude koeien worden uit de sloot gehaald en de vader van Jean-Paul moet zijn uiterste best doen om te verhullen dat hij een verhouding heeft met de serveerster. Ook Van Geus, controleur van de voedsel- en warenautoriteit, wordt niet vrolijk van wat hij allemaal aantreft. 

Het wordt uiteindelijk voor iedereen een avond om nooit te vergeten! 

 

En de titel van ons nieuwe toneelstuk is ...

Familiediner! ... Het is Anne Terwisscha weer gelukt een geweldig blijspel te schrijven, dus zeker de moeite waard om te komen kijken in januari 2019! 

 

 

Voorstellingen januari 2018 groot succes! ... 

Zaterdagavond 13 en 20 januari én zondagmiddag 14 en 21 januari 2018 speelden wij wederom in theater de Kom. Deze keer de knotsgekke komedie "Oma is jarig!" van toneelschrijver Maurice van Dinther. Met gepaste trots kijken wij terug op twee fantastische weekenden. Drie van de vier voorstellingen speelden wij voor een volledig uitverkochte zaal. Het was een stuk met veel vaart, herkenbare situaties en veel leuke grappen. 

Foto's van de voorstelling kunt u binnenkort bewonderen in ons fotoalbum.

 

 


Top

vervaardigd door Theebe&deLeeuw.nl