Home
Wie zijn wij
Even voorstellen
In the spotlight
In Memoriam
Laatste nieuws
Agenda
Historie
Fotoalbum
60-jarig bestaan
Bestuur
Voorstelling boeken
Lid worden/donateur
Bezoek St. Nicolaas
Adverteerders
Privacy Policy
Foto impressie 2018
Flyer 2019


  LAATSTE NIEUWS

 


Rolverderling Familiediner ...

Gerard, eigenaar van de Hongerige Olifant, Anne Terwisscha

Coby, vrouw van Gerard, Nicole Verbeek 

Johan, broer van Gerard, Ronald Post 

Fleur, vrouw van Johan, Natascha Kraaijmaat 

Jean-Paul, zoon van Johan en Fleur, Elko Langhout

Oma, moeder van Gerard en Johan, Mieke Spits 

Ellen, serveerster, Inge van Rooijen 

Van Geus, controleur VWA, Ron van Rooijen 

 

Waar gaat ons nieuwe stuk over? ... 

Jean-Paul heeft nog nooit zijn oom en tante gezien, omdat zijn ouders ruzie met hen hebben. Hij besluit dat het tijd is om het verleden te vergeten en met een schone lei te beginnen. De familie moet maar weer eens gezamelijk dineren! 

Met wat list en bedrog lukt het om iedereen rond de tafel te krijgen, maar dan begint de ellende pas. Oude koeien worden uit de sloot gehaald en de vader van Jean-Paul moet zijn uiterste best doen om te verhullen dat hij een verhouding heeft met de serveerster. Ook Van Geus, controleur van de voedsel- en warenautoriteit, wordt niet vrolijk van wat hij allemaal aantreft. 

Het wordt uiteindelijk voor iedereen een avond om nooit te vergeten! 

 

En de titel van ons nieuwe toneelstuk is ...

Familiediner! ... Het is Anne Terwisscha weer gelukt een geweldig blijspel te schrijven, dus zeker de moeite waard om te komen kijken in januari 2019! 

 

 

Voorstellingen januari 2018 groot succes! ... 

Zaterdagavond 13 en 20 januari én zondagmiddag 14 en 21 januari 2018 speelden wij wederom in theater de Kom. Deze keer de knotsgekke komedie "Oma is jarig!" van toneelschrijver Maurice van Dinther. Met gepaste trots kijken wij terug op twee fantastische weekenden. Drie van de vier voorstellingen speelden wij voor een volledig uitverkochte zaal. Het was een stuk met veel vaart, herkenbare situaties en veel leuke grappen. 

Foto's van de voorstelling kunt u binnenkort bewonderen in ons fotoalbum.

 

 

Oma is jarig! ...

Oma is jarig is de titel van ons nieuwe toneelstuk. In deze tweede avond-/middagvullende komedie van Maurice van Dinther maakt u kennis met mevrouw Van Dam. Zij woont in een verpleegtehuis dat 35 jaar bestaat. Dit jubileum moet natuurlijk gevierd worden. Helaas wordt de kantine verbouwd, dus de kamer van Maria van Dam zal worden omgedoopt tot feestzaal. Mevrouw Van Dam zit hier absoluut niet op te wachten. Zij is zelf namelijk ook jarig en als zij geen echte verjaardag krijgt, dan maar helemaal niet. Met man en macht probeert zij daarom iedereen buiten de deur te houden, maar of dat lukt .....

Nee, uiteindelijk niet. Iedereen komt binnen om zogenaamd feest te vieren, maar is stiekem te druk met zichzelf. Dan bedenkt oma een list, waardoor eenieder ineens poeslief tegen haar is. En ondertussen laat oma hen hard voor haar werken. Maar dan wordt haar valstrik onthult, met alle gevolgen van dien .....

 

Nieuwe stappen ...

Op maandagavond 4 juli 2017 hebben de Dorpsspelers en The Pit & De Partner hun samenwerking officieel bekrachtigd door het tekenen van een huurovereenkomst. Dit betekent dat de repetities van de Dorpsspelers vanaf eind augustus voortaan plaats vinden in cultureel centrum The Pit & De Partner aan de Nedereindseweg 401 te Nieuwegein en niet meer in het oude en vertrouwde Drieluik.

De Dorpsspelers zijn heel blij met de nieuwe samenwerking en het vastleggen van de afspraken en hopen dat vanuit deze nieuwe stek (waar ook vele andere culturele activiteiten voor de Nieuwegeinse inwoners plaatsvinden) nog vele voorstellingen tot stand kunnen komen!

 

 

 


Top

vervaardigd door Theebe&deLeeuw.nl