Home
Wie zijn wij
Even voorstellen
In the spotlight
In Memoriam
Laatste nieuws
Agenda
Historie
Fotoalbum
60-jarig bestaan
Bestuur
Voorstelling boeken
Lid worden/donateur
Bezoek St. Nicolaas
Adverteerders
Privacy Policy
Foto impressie 2018
Flyer 2019

IN THE SPOTLIGHT ...

 

Mag ik mij even voorstellen ..... ik ben Mieke Spits en sinds maart 2017 van dit jaar lid van De Dorpsspelers.

Sinds April 2016 woon ik met mijn man in Nieuwegein. Na 30 jaar ergens anders gewoon te hebben moet je wel weer helemaal opnieuw beginnen en zo snel mogelijk integreren in je woonomgeving.

Om mensen te leren kennen zocht ik een leuke activiteit. Na een gesprekje met mijn buurvrouw Nicole Verbeek kwam ik erachter dat zij bij De Dorpsspelers speelde. Zij vertelde er echt super enthousiast over en dat maakte mij dan ook nieuwsgierig. Het begon weer te kriebelen. Ik heb namelijk ook toneel gespeeld bij de Plankeniers in Bergambacht ongeveer 20 jaar geleden.

Eerst maar eens kijken bij de uitvoering van het stuk "Een verhuizing en andere ongemakken" dacht ik. Wat heb ik gelachen en wat een geweldige uitvoering van de spelers. Ik ben zo enthousiast geworden dat ik meteen de eerst volgende clubavond met Nicole ben meegegaan om kennis te maken met de leden van de vereniging. Wat ben ik in een warm bad terecht gekomen bij deze gezellige leden. Meteen de eerste avond meegedaan met de improvisatielessen en wat heb ik genoten van de gezellige, vrolijke en leerzame avond. Ik hoop dat er nog vele zullen volgen.

Inmiddels ben ik dus vanaf maart 2017 lid en zijn we druk aan het repeteren voor het stuk "Oma is jarig" van Maurice van Dinther. Een echte komedie die zeker weer voor een gezellige avond of middag lachen gaat zorgen, samen met de Dorpsspelers!

 

 


Top

vervaardigd door Theebe&deLeeuw.nl