Home
Wie zijn wij
In the spotlight
Even voorstellen
In Memoriam
Laatste nieuws
Agenda
Historie
Fotoalbum
Uit de oude doos
60-jarig bestaan
65-jarig bestaan
Bestuur
Voorstelling boeken
Lid worden/donateur
Adverteerders
Privacy Policy

IN MEMORIAM...

 

 

 

Jan Spronk... 

Op 29 oktober 2022 hebben wij voor altijd afscheid moeten nemen van ons erelid "ome" Jan Spronk. 

Ome Jan begon in 1954 met het in elkaar timmeren van decors, met de weinige middelen die hij tot zijn beschikking had. Zijn werk als reclametekenaar en etaleur kwamen daarbij later goed van pas. In 1953 is Ome Jan ook regisseur geweest van een stuk waar ook zijn neef (en voor ons geen onbekende) Henny van Dijk in meespeelde, maar ook de techniek, de grime, het souffleren, het ontwerpen van de flyers en ook het spelen zijn Ome Jan niet vreemd. Sinds 1984 was hij erelid en tot zijn overlijden in oktober van 2022 was hij nog steeds actief lid, weliswaar meer op de achtergrond, maar zijn mening en ideeën vonden wij nog steeds heel erg belangrijk. 

Wat missen wij u ome Jan, bedankt voor alles! De staande ovatie is speciaal voor u. 

 

 

 

Ria Rotscheid...

Met grote droefenis en diep respect voor haar levenskracht en optimisme hebben wij op 12 april 2018 voor altijd afscheid moeten nemen van ons spelend lid Ria Rotscheid. De strijd tegen de vreselijke ziekte was niet meer te winnen, hoe sterk zij ook was.

Vaarwel lieve vriendin en getalenteerd actrice en vooral heel geliefd lid van onze vereniging. Wij prijzen ons gelukkig jou gekend te hebben en met jou samen voorstellingen voor onze vereniging gemaakt te hebben.

Wat missen wij jou ontzettend en wensen Ab, je kinderen en kleinkinderen en overige dierbaren veel sterkte met dit verlies. Je zal voor altijd in ons hart en onze gedachten blijven.

Het slotapplaus klinkt speciaal voor jou! 

 

 

 


Top

toneelvereniging de Dorpsspelers 2020